Proizvodi

PROIZVODI

Dimmeri

Dimmeri su specijalni elektronski uređaji koji služe kao regulatori inteziteta svetlosti. Naziv su dobili od engleske reči dimm – što znači prigušiti. Dimmer se instalira kao prekidač koji omogućava kontrolisanje svetlosnog toka sve do potpunog gašenja. Služi kao mreža za zaštitu od prejakog napona, a smanjen intenzitet svetlosti produžava vek sijalica i pruža znatnu uštedu. Svi regulatori zadovoljavaju norme DIN EN-60669-1, DIN EN-60669-2-1 ispunjavaju sve uslove za dobijanje CE (Evropskog standarda kvaliteta).

Točkići za kontejnere

Točkići prečnika 200mm su izrađeni od pune crne gume sa metalnom ili polipropilenskom (plastičnom) felnom za sve vrste komunalnih kontejnera. Točkići su izuzetno  dugotrajni, čvrsti i otporni na spoljašnje uticaje. Uglavnom nalaze primenu na 1,1m³ plastičnim ili metalnim kontejnerima. Elgro je ekskluzivni distributer renomiranog proizvođača točkića za kontejnere Tellure Rota iz Italije. Proizvođač poseduje Međunarodni sertifikat o kvalitetu. U ponudi su točkići za kontejnere sa metalnom i točkići za kontejnere sa plastičnom felnom. Povremeno prodajemo i sertifikovane točkiće drugih proizvođača, najčešće LIV Postojna iz Slovenije.

Elektronske komponente i zakovice

Tinjalice, odnosno signalne sijalice su cevi punjene plinom (najčešće neonom) pod niskim pristiskom. Pobuđeni plin emituje svetlost njemu svojstvene boje. Tinjalice koje Elgro ima u ponudi, postavljaju visoke standarde, obezbeđuju kvalitetno svetlo i imaju dug vek trajanja. Tipična primena tinjalice je kao indikator napona. U novije vreme se za ovu namenu se sve vise koriste LED Diode, koje takodje imamo u ponudi.

Kontaktne zakovice su metalni delovi koji se koriste kao repromaterijal u elektroindustriji. Pomolu njih se zatvara i prekida strujno kolo (ostvaruje kontakt), a sastavni su deo prekidača. Uglavnom se koriste bimetalne (telo od bakra sa prevlakom na glavi određene debljine od Ag, AgNi, AgCdO itd.). Za neke namene koriste se zakovice napravljene od jednog materijala (homogene) kao sto su: Cu, Ag itd. Postoje i tri komponentne (metalne) zakovice za slične namene.

Kontejneri

Metalni kontejneri zapremine 1,1 m3 koriste se za prikupljanje smeća. Izrađeni su od lima visokog kvaliteta u dve varijante, sa ravnim ili zaobljenim poklopcem. Svojom konstrukcijom prilagodjeni su za automatsko podizanje i pražnjenje i ispunjavaju sve tehničke uslove koje propisuju javna komunalna preduzeća. Rukovanje olakšavaju pokretni točkići. Cinkovanje kontejnera garantuje kvalitet.

You've just added this product to the cart: