O nama

O NAMA

Firma Elgro d.o.o je osnovana 02.12.1997. godine. Nalazi se u Dušanovom bazaru u Nišu. Početkom 2003. godine započela je proizvodnju dimmera za halogene sijalice i sijalice sa užarenim vlaknima. Prodaja Elgro dimmera je rasprostranjena širom cele republike Srbije, ali i u okolnim zemljama poput Makedonije, Crne Gore i Bosne i Hercegovine.

Od 2017. godine firma “Elgro” počinje sa proizvodnjom LED Dimmera, namenjenih za LED (Light Emitting Diode) rasvetu.

Elgro se bavi i veleprodajom elektronskih komponenti, elektromaterijala, kontejnera i točkića za kontejnere renomiranih proizvođača. Proizvođači elektromaterijala su Aling – Conel d.o.o Gajdora, Elektroindustrija Elid d.o.o Donji Dušnik, Nopal Lux d.o.o. Bačka Balanka, Tehnoelektro Aleksinac i PTP Razvitak – GST d.o.o. Kontejnerima iz našeg asortimana snabdevamo javna komunalna preduzeća, industrijska preduzeća, ustanove i trgovine. Proizvođači kontejnera koje nudimo su Blue line Čačak, Plastik-Gogić Inđija i Novaković-3M Inđija. Firma Elgro je ekskluzivni distributer točkića za kontejnere renomiranog proizvođača Tellure Rota iz Italije, a istovremeno prodajemo točkiće i drugih proizvođača, najčešće LIV Postojna iz Slovenije.

“Naši lojalni lokalni klijenti su restoran Bolji Život, restoran Pleasure, kafana Gral, vinarija Letnja Pozornica, kafana Meze, kao i mnogi drugi.”

BIRAJTE ELGRO

PLAĆANJE

Plaćanje za robu kupljenu u našoj internet prodavnici se vrši uplatom na tekući račun ili pouzećem, isključivo gotovinom. Plaćanje u maloprodaji je moguće samo gotovinom.

ISPORUKA

Isporuku vršimo na teritoriji cele Srbije kurirskom službom DEXPRESS. Troškovi dostave snosi primalac. Za poručenih 5 i više komada bilo kog tipa dimera poštarina je o našem trošku.

100% garancija

Garantujemo kvalitet naših proizvoda, kao i kvalitet proizvoda iz uvoza. Garancija od 2 godine.

NAŠI KLIJENTI

Promont Komerc, Niš

Promont Komerc, Nišveleprodaja elektro materijala, led rasveta i sijalica

Pronašli smo pouzdane partnere u oblasti trgovine dimerima. Veliko je zadovoljsvo sarađivati sa njima. Želimo da se ova uspešna saradnja nastavi. – Bojan Jovanović, menadžer prodaje

Euro Impex, Niš

Euro Impex, Nišveleprodaja i distribucija elektronskih uređaja

Saradnja sa preduzećem ELGRO d.o.o. započela je još u prošlom veku, i traje i danas, na obostranu korist i zadovoljstvo. Želimo da izdvojimo visoku stručnost zaposlenih, veoma korektan i profesionalan odnos prema nama, kao kupcima. Odličan i stalan kvalitet proizvoda. Brzo reagovanje na svaku našu sugestiju i zahtev nam omogućava da efikasno i bez rezerve obavljamo svoju osnovnu veletrgovinsku delatnost. Svi postignuti rokovi i dogovori su u potpunosti poštovani, te iskreno preporučujemo ELGRO d.o.o. za svaku vrstu saradnje. – Igor Stanojević

0
+
ZADOVOLJNE MUŠTERIJE
0
+
SARADNICI
0
HR
ONLINE PODRŠKA
0
+
PROIZVODA
0
%
POZITIVNA ISKUSTVA